Innoveren zonder gedoe?
Start met de cloud!

In de versnelling naar ‘everything-as-a-service’ zetten steeds meer organisaties de stap naar de cloud. Clouddiensten met een pay-per-use-model banen de weg naar maximale flexibiliteit, kostenefficiëntie, beschikbaarheid en eenvoud. Zo ligt u niet meer wakker van dure hardware of complex beheer met upgrades en patches.

Hybrid IT + private cloud

Bepaal zelf uw ideale mix van on-premise en cloud.

Office 365

Samen slimmer en mobieler werken.

Pay-per-use

Uw eigen datacenter in een pay-per-use model.

Back-up

Altijd supersnel gegevensherstel.

Hybrid IT + Private Cloud

Nu de hype rond cloud eindelijk is gaan liggen, wordt het potentieel ervan pas écht duidelijk. Cloud is schaalbaar, flexibel en kostenefficiënt – perfect voor een veranderend businessklimaat. Maar toch twijfelt u over een volledige overstap naar cloud. Bedrijfskritische applicaties en gevoelige gegevens houdt u liever binnen uw muren.

De voordelen van Hybrid IT en private cloud:

SCHAALBAAR
VOORDELIG
FLEXIBEL
BETROUWBAAR

Hybrid IT,

Combineer cloud en on-premise in één naadloze omgeving.

Met een hybride omgeving kiest u voor de juiste combinatie van cloud en on-premise in één transparante IT-infrastructuur. Bepaal voor elke workload de meest efficiënte omgeving. Zo bespaart u kosten, verhoogt u de performance én wint u aan flexibiliteit. Mooi, toch?

Private Cloud

Betaal geen cent te veel met de private cloud van Nobel.

Een high-security bedrijfsomgeving met het voordelige kostenmodel van cloud? Met de online IT-infrastructuur van Nobel bent u slechts een paar muisklikken verwijderd van de ideale capaciteit voor uw behoeften. Zo betaalt u geen cent te veel.

Pay-per-use

Cloud heeft vele voordelen voor de business. Het is schaalbaar, flexibel en innovatief. Dat wist u al. Maar toch twijfelt u om de overstap te maken. Wat met gevoelige gegevens? En legacy applicaties die niet goed draaien op de cloud?

De voordelen van pay-per-use & datacenter-as-a-service:

SCHAALBAAR
LAGERE TCO
ONTZORGING
FLEXIBEL
VEILIGHEID

Een cloudervaring in uw datacenter

Om het u gemakkelijk te maken biedt Nobel u Datacenter-as-a-Service: uw eigen datacenter in een handig pay-per-use-model. Zo neemt u uw fysieke infrastructuur heel eenvoudig af als dienst, compleet met aanvullende services.

Microsoft Office 365

Van BYOD tot mobile: nieuwe werkvormen veroveren stilaan elk bedrijf. Always-on medewerkers verwachten vandaag een naadloze gebruikservaring. Of ze nu thuis werken of onderweg zijn: ze willen moeiteloos toegang hebben tot hun applicaties en documenten. Met cloud wordt deze eis werkelijkheid. Wat daarvoor nodig is? Slechts een internetverbinding.

De voordelen van Microsoft Office 365:

ÉÉN CENTRAAL PLATFORM
COMPATIBEL MET ERP EN CRM
ALTIJD EN OVERAL BESCHIKBAAR
TRANSPARANT KOSTENMODEL

Informatiemanagement was nog nooit zo eenvoudig.

Met Microsoft Office 365 biedt Nobel een intuïtief platform voor samenwerking en informatiemanagement in de cloud. De recentste versies van alle documenten én alle applicaties vindt u eenvoudig terug op één plek – wanneer en waar u ook bent.

Back-up as a Service (BaaS)

Back-up speelt een cruciale rol bij calamiteiten. Maar wat als er brand uitbreekt? Traditionele oplossingen die gebruikmaken van een disk of tape kunnen geen 100% garantie geven op het herstellen van uw gegevens, omdat ze lokaal beheerd worden. Back-up as a Service (BaaS) biedt de uitkomst. Met een online opslagplatform gaan uw gegevens nooit verloren.

De voordelen van back-up as a service:

VEILIG
BETROUWBAAR
SNEL

Optimale service op enterprise-niveau

U heeft geen tijd voor omslachtig beheer. Zet uw medewerkers liever in voor innovatieve projecten. Nobel neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het herstel van uw gegevens op zich. Met BaaS kunt u vertrouwen op proactief beheer van uw back-upproces, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bij Nobel geloven we niet in one size fits all. Wij luisteren naar uw behoeften zodat onze back-upservice naadloos aansluit op elke ambitie die u voor ogen heeft. Omdat uw wensen kunnen veranderen, betaalt u enkel voor de geleverde diensten.

Hardware Services

Als hardware service provider zijn wij gespecialiseerd in verkoop, advies, installatie, beheer, support en opkoop van al uw hardware producten. Voor meer informatie over deze diensten volgt u de knop hieronder.

Managed Services

Nobel levert en onderhoudt de IT-productiviteitsmiddelen van uw organisatie en uw medewerkers. Onder deze Managed Services vallen security, beheer, helpdesk, monitoring en Professional Services. Voor meer informatie volgt u de knop hieronder.