Ijzersterke IT zonder franjes,
van het datacenter tot de werkplek.

De laatste decennia is onze manier van werken ingrijpend veranderd. De digitale werkplek van de toekomst is high-tech, flexibel en eenvoudig. Met onze vertrouwde end-to-end aanpak leveren we totaaloplossingen voor uw werkplek: van endpoint devices tot software en diensten. Zo kiest u voor totale ontzorging.

Werkplek

De digitale werkplek van de toekomst is high-tech, flexibel en eenvoudig. Kies met Nobel voor next-gen hardware, software en diensten.

Mobiliteit

Van BYOD tot always-on medewerkers: ga voor een mobile-first verbinding. Overal en altijd verbonden, op elk device.

Opslag

Met de juiste infrastructuur voor gegevensopslag zorgt u ervoor dat uw applicaties en gegevens altijd toegankelijk zijn.

Netwerken

Met een innovatieve netwerkoplossing zorgt u voor snel, betrouwbaar en veilig dataverkeer van uw datacenter naar de eindgebruiker.

Servers

Krachtige servers zijn de motor van elke IT-omgeving. Kopen, leasen of liever een as-a-service-pakket? U vraagt, wij draaien.

Werkplek

De laatste decennia is onze manier van werken ingrijpend veranderd. De digitale werkplek van de toekomst is high-tech, flexibel en eenvoudig. Met onze vertrouwde end-to-end aanpak leveren we totaaloplossingen voor uw werkplek: van endpoint devices tot software en diensten. Zo kiest u voor totale ontzorging.

Kies voor kwaliteit

Nobel is gespecialiseerd in A-merken en is trots op de hoogste certificeringen die ze voor die partners behaalt.

Investeer in eenvoudig beheer van uw werkplek

Met een gestandardiseerde werkplek op basis van premium devices kiest u voor eenvoudig beheer. Zo bespaart u tijd en middelen en kunt u focussen op de business.

Ga voor een end-to-end aanpak

Naast geavanceerde devices leveren we ook software voor de werkplek van de toekomst. Van A-merken tot SaaS-oplossingen.

werkplek_bg

Mobiliteit

Hyperconnectiviteit heeft het bedrijfsleven veroverd. Met de opkomst van mobiel werken en BYOD krijgen mobiele devices een centrale plek op de werkvloer. Maar hoe verzekert u een naadloze connectiviteit? Nobel levert mobiliteitsoplossingen die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van uw organisatie. Met devices op maat van iedere medewerker kiest u voor meer productiviteit, gegarandeerd.

Topkwaliteit op enterprise niveau

Als gecertificeerde leverancier van alle A-merken levert Nobel betrouwbare technologie voor de moderne werkplek. Met geavanceerde endpoint devices op maat, zet u efficiënt in op een naadloze connectiviteit.

Road warrior of
flex desk?

Kies voor elke functie het juiste device! De notebooks, tablets en mobiele telefoons in ons assortiment sluiten aan bij de behoeften van iedere medewerker.

Ga voor het totale plaatje

Naast geavanceerde hardware staat Nobel garant voor premium service. We laden devices op voorhand op, verzorgen de installatie en staan in voor het onderhoud. Zo kiest u voor een premium service, van advies tot aftersales.

mobiliteit

Opslag

Met de juiste infrastructuur voor gegevensopslag zorgt u ervoor dat uw applicaties en gegevens altijd toegankelijk zijn. Bij storingen wilt u gewoon weer snel kunnen doorwerken. En uw klanten en medewerkers ook! Nobel biedt u flexibele en schaalbare opslagoplossingen die meegroeien met uw organisatie.

Opslag ter plaatse, in de cloud of hybride opslag

Vanwege de snelle ontwikkelingen wat gegevensopslag betreft is het zeer belangrijk om goed te bepalen wat voor u de beste oplossing is. Nobel werkt samen met toonaangevende leveranciers. Daardoor is onze kennis altijd up-to-date en zitten we dicht bij de bron. Dat stelt ons in staat om helder aan te geven wat de opties zijn en welke investeringen die met zich meebrengen. Prestaties, schaalbaarheid, beschikbaarheid en verlaging van de kosten staan daarbij centraal.

Geconvergeerde systemen: alles in één systeem

Nobel gelooft in geconvergeerde systemen. Daarin worden servers, netwerken en gegevensopslag samengevoegd in één systeem. Geconvergeerde systemen bieden u schaalbaarheid, duidelijk inzicht in uw IT-kosten en de mogelijkheid op die kosten te besparen. Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

De voordelen van geconvergeerde systemen:

  • Geïntegreerd systeem van servers, gegevensopslag, netwerk en ondersteuning
  • Eenvoudig te beheren en te onderhouden
  • Altijd zorgeloos werken
  • Volledige installatie door specialisten van Four IT
  • Meer mogelijkheden om te innoveren
  • Op maat gemaakt en kostenbesparend

Zoekt u een goede oplossing voor gegevensopslag?

Nobel informeert u graag persoonlijk over de mogelijkheden op het gebied van gegevensopslag. Vraag een gesprek aan met een van onze specialisten. Zij geven u deskundig advies over al onze oplossingen.

Netwerken

Met een innovatieve netwerkoplossing zorgt u voor snel, betrouwbaar en veilig dataverkeer van uw datacenter naar de eindgebruiker. Om dit verkeer vlekkeloos te laten verlopen, is een deskundige ICT-partner van groot belang. Nobel denkt mee met uw wensen en eisen en vertaalt ze naar een helder plan van aanpak waarmee u de komende jaren verzekerd bent van een optimale omgeving.

Vertrouw op duidelijke communicatie

Met een vast contactpersoon is het eenvoudig werken. Daarom biedt Nobel klanten altijd een single point of contact die het project nauwkeurig opvolgt en geïnformeerd blijft over alle ontwikkelingen.

Begin met een heldere aanpak

Op basis van een diepgaande analyse van uw huidige IT stellen we een stappenplan op voor uw netwerk. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent, nu en in de toekomst.

De juiste partner voor de juiste oplossing

Nobel is gecertificeerde partner van alle A-merken voor netwerkinfrastructuren. Door onze nauwe samenwerking met leveranciers als HPE, Cisco, Microsoft en Dell staan we in voor de juiste oplossing op basis van uw behoeften.

offerte check

Servers

In de digitale economie wordt IT steeds belangrijker. Over alle sectoren heen ontwikkelen organisaties verschillende applicaties die hen helpen om het contact met klanten, leveranciers en werknemers te stroomlijnen. Zo heeft de gemiddelde onderneming van vandaag 464 aangepaste applicaties in gebruik. En centraal daarin staat compute. Bij het aanbieden van applicaties is de rol van servers cruciaal.

Kies voor een totaaloplossing

Servers maken deel uit van het grotere geheel van de IT-omgeving. Bij de keuze van een nieuwe serveroplossing houdt Nobel steeds rekening met de andere componenten van uw infrastructuur. Op die manier kiest u voor een totaaloplossing die bijdraagt aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen.

Geen producten, wél oplossingen

Nobel levert niet enkel hardware. We zorgen ook voor de implementatie en het beheer van uw omgeving. Wij analyseren uw huidige omgeving, kijken naar de ontwikkelingen bij leveranciers en houden rekening met uw toekomstplannen.

Levering, garantie en beheer inbegrepen

Omdat duurzaamheid voor ons belangrijk is, bieden we garantiepakketten, beheeroplossingen en onderhoudscontracten aan op maat van uw behoeften. U beslist zelf hoeveel jaar garantie u wenst en van welke services u gebruik wilt maken. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Zoekt u een goede oplossing voor uw bedrijf?

Nobel informeert u graag persoonlijk over de mogelijkheden op het gebied van gegevensopslag. Vraag een gesprek aan met een van onze specialisten. Zij geven u deskundig advies over al onze oplossingen.

Managed Services

Nobel levert en onderhoudt de IT-productiviteitsmiddelen van uw organisatie en uw medewerkers. Onder deze Managed Services vallen security, beheer, helpdesk, monitoring en Professional Services. Voor meer informatie volgt u de knop hieronder.

Cloud Services

Met de Cloudservices van Nobel kunt u vertrouwen op de allerbeste, veiligste en compleet beheerde dienstverlening die u zich kunt bedenken. Afnemen wat u nodig heeft en optimaal gebruik maken van de functionaliteit die u nodig heeft zoals Online Werkplek, Back-up, Office 365 en Azure.