Nobel is groot geworden door klein te blijven. Geen loze beloften, maar ijzersterke service.

U bent op zoek naar een partner die écht voor u klaarstaat? Nobel werd groot door klein te blijven. Nobel beschikt over 50 IT-experts en jarenlange ervaring op de Europese IT-markt. Die kennis en ervaring zetten wij elke dag in om de efficiëntste IT-omgevingen neer te zetten, tegen de laagste kosten.

Nobel-IT-dienstverlener

Bij ons is elke klant koning. We streven élke dag naar een zo hoog mogelijk serviceniveau. Zo maken we het verschil. Bij Nobel hangt u geen uren aan de lijn. Wij bellen u.

R. Eggenkamp, Nobel

Prestatiegericht

Wij willen altijd en overal optimale prestaties afleveren. Dat doen we door de oplossingen die we vinden, maar ook door de kennis en ervaring die we opbouwen.

Innovatief

Wij volgen de technologische evoluties met een passie en vertalen die kennis in tastbare meerwaarde bij al onze klanten.

Flexibel

Wij zijn zo ingericht dat we enorm snel kunnen schakelen om uiteenlopende wensen te kunnen vervullen en op elke schaal te kunnen opereren.

Persoonlijk

Bij ons bent u meer dan een klantnummer. Wij zetten in op een persoonlijke aanpak en kennen onze klanten door en door.

Sterker door samenwerking.

Nobel is gespecialiseerd in A-merken en is trots op de hoogste certificeringen die ze voor die partners behaalt.

Partner-8
Partner-1
Partner-4
Partner-6

Nobel streeft naar meer duurzaamheid.

Bijdragen aan een schonere planeet is voor Nobel belangrijk. Daarom hebben we verschillende duurzaamheidsprojecten ontwikkeld om onze impact op het milieu te minimaliseren. Zo streven we met ons professionele upcyclingmodel naar een duurzame en verantwoorde afvoer van IT-apparatuur en mobiele telefoons uit de zakelijke markt.

Veiligheid staat altijd centraal

De afgeschreven apparatuur die Nobel voor hergebruik verzamelt en verkoopt wordt eerst met behulp van data erasure software behandeld. De software van Blancco – die is geaccrediteerd door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) – wist alle data van elk device voor maximale veiligheid.

Samen werken aan een betere wereld.

Ten slotte zetten we ook sterk in op de derde pijler van MVO: mens. De inkomsten die Nobel verdient met de verkoop van oude IT-apparaten gaat volledig naar goede doelen. Op die manier dragen we ons steentje bij aan de oplossing voor maatschappelijke en mondiale problemen.