Club 3voor12 Leiden #15
Talent
3 juni 2022, 19:30

Club 3voor12 Leiden #15

Support your local music scene - bestel je gratis ticket!

Deur open

19:30

Zaal

Kleine Zaal

Prijs

gratis

De Clubavonden van 3voor12 Leiden beiden vier keer per jaar een podium aan lokale en regionale muzikanten en draagt actief bij aan een gezond en eerlijk speelveld voor de popsector.

De Clubavonden van 3voor12 Leiden staan garant voor muzikale verrassingen van Leidse bodem. Maar liefst drie acts betreden op één avond het podium. Jong talent of ouwe rockers, lokale underground of op het punt van landelijke doorbraak... Alles komt voorbij, dus laat je verrassen! En, last but not least, de entree is gratisssss! Deze 15e Clubavond programmeren we weer verrassend talent uit Leiden en de regio. Van psychedelische rock tot dansbare electro, niks is te gek. De line-up daarentegen is meer dan te gek!

The Incredible Stacks

Muziek zonder opsmuk. Alleen het puntige samenspel van een percussieve gitaar, een scheurend orgel, stampende bas en stotterende, beukende drums. De setopbouw heeft meer overeenkomsten met die van een Dance DJ dan met die van een rockband - de beat gaat gewoon door. Het gaat allemaal om ritme, onweerstaanbare grooves, catchy riffs en muzikale spanning.

Zuster Zonnebloem

Zuster Zonnebloem Geboren in 2020 en getogen in de jaren 70. Waan je in vroegere tijden met deze psychedelic rockformatie waar de passie en chemie vanaf spatten. Zuster Zonnebloem won onlangs de felbegeerde Nobel Award! Biek & Len

BIEK & LEN

BIEK & LEN zijn een duo dat Nederlandse zang mixt met stevige elektronica. Nederpop in een nieuw jasje. Live bouwen ze sets die het publiek meeneemt in een diepe, dansbare ervaring. Synthpop, Elektropop met een vleugje 80's.

background texure