Jaydee Invites
House

18+

30 juni 2023, 22:00

Jaydee Invites

Met Gestalt Effect, DJ Marque, Austin, Ton TB & Harry Lemon8

Deur open

22:00

Zaal

Kleine Zaal

Prijs

€ 20,00
*incl. servicekosten

In februari was Jaydee uitgenodigd op de eerste editie van Rollende Beats in Gebr. de Nobel te Leiden. De sfeer was magisch, het publiek fantastisch en de nacht te kort. Dus dat smaakt naar meer!

Jaydee heeft Rollende Beats meteen gevraagd om ASAP een Jaydee Invites met hem op te tuigen van dezelfde allure. Na een korte brainstorm en elkaar een beetje aanvoelen werd vrijdagavond 30 juni geprikt voor het vervolg op deze heerlijke nacht.

Van 22.00 tot 04.00 gaan dj's je laten zweven & dansen tot je gaar bent. Geniet van Harry Lemon8 met zijn progressieve sound. En wat dacht je van Ton TB van Three Drives on a vinyl? Ook heus talent en prachtmeid Austin is uitgenodigd om één van haar kenmerkende dikke groovy house sets neer te zetten. Uiteraard staat Jaydee met zijn dikke shit dikgedrukt op de line-up en komen Gestalt Effect b2b DJ Marque de nacht afsluiten en de tent afbreken zoals de laatste keer bij Rollende Beats. Samen met jullie, het warmste en leukste publiek, belooft dit weer een heerlijk zweterig dansfeestje te worden!

Meer Zoals dit

background texure