Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes
Nederlandstalig
24 september 2022, 19:30

Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes

Deur open

19:30

Zaal

Grote Zaal

Prijs

€ 25,00

Last Minute

€ 27,50
*incl. servicekosten

Dit najaar zal Martijn Fischer te bewonderen zijn tijdens zijn exclusieve clubtour ‘Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes’. In maar liefst 13 mooie poppodia verspreid door het hele land slingert hij de grootste en bekendste hits van André Hazes de zaal in!

Hij doet dit samen met zijn complete liveband waar hij al jaren mee optreed. Drie jaar na zijn laatste succesvolle clubtour is het de hoogste tijd om weer op tour te gaan in de poppodia. 
“Niets is mooier dan een dampende zaal vol Hazes fans voor je neus om samen dat feestje mee te vieren! Dat ik die prachtige songs voor de mensen mag zingen ervaar ik als een groot cadeau.”
Verwacht een grandioze en hartverwarmende avond vol met bekende meezingers voor zowel jong als oud. Tickets zijn vanaf nu te verkrijgen. 

Martijn Fischer is een Nederlandse acteur en zanger die onder andere bekend staat om zijn verschillende vertolkingen van André Hazes. In 1997 studeert hij af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht waarna zijn carrière als acteur snel een vlucht neemt.

Door de jaren heen heeft Fischer rollen gespeeld in tal van theater, televisie- en filmproducties. Denk aan o.a. ‘Baantjer’, ‘Gooische vrouwen’, ‘Goede Tijden’ en “Onze Jongens” samen met Jim Bakkum. Hij speelde bij de meest grote theatergezelschappen in diverse productie waarmee hij al vele malen de Nederlandse theaters aandeed.

In 2012 kruipt Martijn voor het eerst in de rol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’ (2012). Hierna zullen nog vele vertolkingen volgen. Hij treedt o.a. op tijdens de kroning op het museumplein en verkoopt twee edities in de Ziggo Dome uit met ‘Holland Zingt Hazes’. Voor zijn rol in de musical mag hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst nemen.

In 2015 draait de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin Martijn de hoofdrol speelt naast Hadewych Minis, in bioscopen in België en Nederland. Vanaf dat moment heeft Martijn zich al ruimschoots gevestigd als dé vertolking van André Hazes. In 2016 tourt Martijn samen met zijn liveband voor het eerst langs een groot aantal poppodia in Nederland met de hits van Hazes. De tour is een daverend succes, waarbij de band speelt voor een groot aantal uitverkochte zalen! Ook krijgt Martijn dit jaar de hoofdrol als Jezus in het populaire ‘The Passion’ in Amersfoort; het muzikale paasevenement over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus.

In 2019 brengt Martijn zijn eigen geschreven nummer ‘Meer van Jou’ uit. Ook tourt hij dit jaar met zijn band langs een groot aantal Nederlandse theaters.

Martijn Fischer is inmiddels een graag geziene gast op de festivals en feesten. De afgelopen jaren wist hij jong en oud luidkeels mee te laten meezingen op festivals zoals Paaspop, Zwarte Cross, Parkpop, Festyland, Westerpop, Nijmeegse Vierdaagse, Wish Outdoor, Breda Live en nog veel meer. De hits van Hazes zijn tijdloos en dat blijkt op ieder evenement waar hij optreedt des te meer!

SUPPORT ACT: YENTL

Yentl is een artiest en singer-songwriter die woont in Nederland, maar haar muzikale thuis vond in Nashville, TN. Met haar ukulele meandert ze op eigen wijze tussen de gebaande wegen van Country en Pop, met hier en daar een Soulful parallelweg en soms een afslag naar Gospel. Haar sound en songs leveren haar vergelijkingen op met o.a. Sara Bareilles, Brooke Fraser, Cam, Lucie Silvas en Amy Grant. Toch heeft ze een onmiskenbare eigenheid die kwetsbaarheid en eenvoud omarmt, terwijl ze diepgang in balans brengt met catchy melodieën. Dat gezegd hebbende, is het uiteindelijk haar gevoelige en pakkende stem die je volledig ieder liedje dat ze zingt binnentrekt.


Vier snaren en een melodie is alles wat ze nodig heeft om de diepte in te reizen, waarbij ze niet bang is zich van haar kwetsbare kant te laten horen. Haar teksten zijn contemplatief en geven een poëtisch inkijkje in haar persoonlijke verhalen en wat ze noemt ‘binnenwerk’; de innerlijke lessen die ze gaandeweg leert. Die diepgang weet ze echter te brengen met een speelse energie die door haar liedjes heen waait en in de pas valt met haar muzikale timing.

background texure