The Hillbilly Moonshiners
Folk
4 mei 2024, 19:30

The Hillbilly Moonshiners

Bluegrass coverband viert tienjarig jubileum met ‘Still No Moonshine’ Clubtour

tickets

Deur open

19:30

Zaal

Grote Zaal

Prijs

€ 20,00

Last Minute (indien beschikbaar)

€ 22,50
*incl. servicekosten

The Hillbilly Moonshiners is een hedendaagse bluegrassband die je favoriete nummers van vandaag en vroeger spelen. Dat klopt, mensen: The Hillbilly Moonshiners drenken de grootste hits in vies Louisiana moeraswater. Heehaw!

Deze vijf vettige, onbehouwen Zuiderlingen (of Rednecks, zo je wilt) houden van ‘a good time’, Bayou-stijl. Herbeleef klassieke nummers van artiesten als Blink-182, Bon Jovi, Michael Jackson en Stealers Wheel, en feest mee op moderne hits van Taylor Swift, Katy Perry, Beyoncé, Mumford & Sons en dergelijke. Dus slurp je zelfgebrouwen, vitaminerijke moonshine naar binnen (je weet wel, het type dat je neef Wade blind maakte!) en schud je kont alsof het de zomer van 69 is!

2023 jaar na het jaar des Heren, hebben The Hillbilly Moonshiners in de loop van hun 9-jarig bestaan op meer dan 600 verschillende podia gespeeld! Ze speelden in bars, theaters en muziekfestivals in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Hongarije, Slowakije, Duitsland, België en Nederland.The Hillbilly Moonshiners deelden het podium met artiesten als Steve 'N' Seagulls, Waylon, Kensington en Suzan & Freek en traden op tijdens festivals als Veszprém en Sziget in Hongarije, meerdere shows op Paaspop Festival en Zwarte Cross

The Hillbilly Moonshiners bestaan uit:
Sam Stone – guitars and vocals
Marty the Aussie – mandolin and vocals
Larry the Goose – bass and vocals
Nicky ‘the bulldog from Jackson’ Brown – drums
Jean-Michel Gauthier - keys

background texure