Upright Piano’s XXL
Pop
29 maart 2023, 19:30

Upright Piano’s XXL

Verzoekjes, medleys en meezingers, met gastoptredens van de beste zangers uit Leiden en omstreken.

Deur open

19:30

Zaal

Kleine Zaal

Prijs

€ 12,50

Deurprijs

€ 15,00
*incl. servicekosten

Upright Piano’s tovert Gebr. de Nobel voor een avond om tot een echte gezellige pianobar. Verzoekjes, medley’s en meezingers zijn natuurlijk de key ingrediënten. Maar bij deze XXL editie doet de band daar nog een spectaculair schepje bovenop.

Ze hebben namelijk een indrukwekkende reeks gastartiesten uitgenodigd die een lekker potje mee komen zingen. Verwacht de crème de la crème van de Leidse popscene en een sfeer á la “Vrienden van…” en dat allemaal natuurlijk helemaal LIVE.

Al meer dan tien jaar is Upright Piano’s actief met hun reizende pop-up piano bar. Ze staan garant voor muzikaal entertainment en een interactieve show. Het energieke ensemble is opgericht door de bekende en veelzijdige Leidse muzikanten Jan Stroomer en Guido Marchena. Voor de vrouwelijke en immer vrolijke klanken werd Esmé Gabeler (bekend van o.a. Club 3voor12 Leiden) aan het geheel toegevoegd. Ze spelen vele herkenbare hits, medleys en meezingers. En door de inbreng van verzoekjes is er altijd aansluiting bij ieder publiek.

Bij Upright Piano’s XXL speelt de band in uitgebreide bezetting. Met gastoptredens van o.a:

John Zwaan - Jarenlang de zanger van Miracle, ’s werelds beste Queen coverband.
Ewout de Bruijn - De Dijk is onlangs gestopt. Gelukkig hebben wij De Deik nog.

En vele, vele anderen!

background texure