Over de Nobel

Over de Nobel

Nobel is hét poppodium van Leiden en de regio daaromheen (o.a. Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Leiderdorp, Voorschoten) en geeft een podium aan alles wat relevant is in de hedendaagse popcultuur.

Over de Nobel

Voor artiesten en publiek is de Nobel een ontmoetingsplaats waar wordt gevierd, bedacht, beleefd en gedeeld, met muziek als belangrijkste energiebron. Het is een plek waar ruimte is voor iedereen, een plek waar muzikanten en kunstenaars en hun publiek samenkomen, een plek waar mensen opgaan in de muziek, in de concerten en dansavonden en in elkaar.

Over de Nobel

De Nobel wil bezoekers en artiesten de mogelijkheid geven om de eigen identiteit te ontdekken en deze uit te dragen. Wij halen onze motivatie en inspiratie uit de diversiteit van ons publiek en van ons programma. De Nobel heeft drie zalen: Grote Zaal (800), Kleine Zaal (200) en Grand Foyer (150) en programmeert met prioriteit op Leiden en regio en biedt een breed, kwalitatief hoogwaardig aanbod aan popproducties.

Nobel is zeer goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Vanaf Leiden CS is het slechts 5 minuten lopen, er is een parkeergarage naast de deur en we beschikken over een eigen inpandige fietsenstalling. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op deze pagina.

Op deze pagina staat meer informatie over de ANBI, de doelstellingen, ons ondernemingsplan en onze jaarverslagen.

background texure