Beaux & Kita Menari
Pop
16 maart 2018

Beaux & Kita Menari

Prijs

€ 7,00
*incl. servicekosten

BEAUX is een jonge Utrechtse indiepopband opgericht op de Herman Brood Academie. De liedjes hebben een fijn stemgeluid om bij weg te dromen en speelse melodieën om je nieuwe danspasjes op te oefenen.

BEAUX onderscheidt zich door elektronische synthsounds gecombineerd catchy gitaarpartijen en zanglijnen. BEAUX bracht in 2016 hun eerste single ‘Where This Could Go uit’, deze kan worden gezien als hun ‘kennismakingssingle’. In 2017 treed BEAUX namelijk pas echt naar buiten. Na een jaar lang met elkaar te hebben gewerkt aan de debuut EP, is het tijd om de nummers aan de wereld te laten horen. De eerste single 'I Don't Mind' uit werd door de radio meteen met enthousiasme onthaald. Op 9 september releaste BEAUX hun debuut EP 'Where This Could Go', (geproduceerd door Huub Reijnders) in een uitverkochte Cinetol in Amsterdam. Voor het najaar staat een enorme rij Popronde shows op de planning.

Anne Roos Peterse: Zang, Gitaar & Toetsen
Aernout Pagano Mirani: Gitaar
Daniel Zouitni: Toetsen
Jens Wierckx: Drums
Mischa Dirksen: Samples, Percussie, Bas & Toetsen

Kita Menari

Indie-pop band met catchy uptempo songs rondom zanger en songwriter Micha de Jonge. De eerste single ‘Young Lovers’ werd in augustus na release meteen Topsong op radio 2 en nieuwe single ´Shooting For Stars´ is op 6 oktober uitgekomen en staat nu op de playlist van Radio 2. De band staat in de halve finale van de Amsterdamse Popprijs en zal in februari 2018 een eerste EP uitbrengen. Begin oktober speelden ze ´Young Lovers´ bij DWDD.

background texure