Verhuur

Jouw feest, concert of presentatie in ons poppodium?

Of je nu een concert, clubnacht, feest of presentatie organiseert, de Nobel is door de uitstekende faciliteiten dé plek voor jouw evenement. Hiervoor kan je terecht in de Grote Zaal, Kleine Zaal of de Foyer. Natuurlijk is een combinatie van zalen ook mogelijk. Wij denken graag me jou mee over jouw idee.

De Nobel is een modern zalencomplex en is goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Vanaf Leiden CS is het slechts 5 minuten lopen, er is een parkeergarage naast de deur en er is een eigen inpandige fietsenstalling. De Nobel biedt volledige ondersteuning qua techniek. In alle zalen is professionele verlichting, video- en audioapparatuur aanwezig, geschikt voor zowel presentatie als opnames en streams.

Voor eten en drinken tijdens jouw event maakt de Nobel gebruik van externe cateraars. Hierin zijn er vele mogelijkheden, waardoor er altijd passende cateringoplossing voor jouw event is.

Interesse in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging en een offerte, via verhuur@nobel.nl

Algemene informatie:

  • Geluidsniveau: maximaal 103 dBa

  • Horeca personeel: wij werken bij de bar en garderobe altijd met eigen personeel.

  • Technisch personeel: voor een goed verloop van uw evenement zetten wij altijd minimaal een lichttechnicus, een geluidstechnicus en een stagemanager in die het pand en de technische faciliteiten goed kennen.

Verhuur
Verhuur
Verhuur
background texure