Club 3voor12 Leiden
Pop
7 december 2023, 19:00

Club 3voor12 Leiden

Support your local music scene: met Heath, Sunday At Eight & Downtown District

Deur open

19:00

Zaal

Kleine Zaal

Prijs

gratis

Club 3voor12 Leiden staat garant voor muzikale verrassingen van Leidse bodem. Maar liefst drie acts betreden op één avond het podium. Jong talent of ouwe rockers, lokale underground of op het punt van landelijke doorbraak... Alles komt voorbij, dus laat je verrassen!

De Clubavonden van 3voor12 Leiden bieden vier keer per jaar een podium aan lokale en regionale muzikanten en draagt actief bij aan een gezond en eerlijk speelveld voor de popsector. Tickets zijn gratis of voor € 5,- te reserveren. 

Heath

Er woedt een psychedelische storm over de hofstad, en de naam is Heath. Over de heide en achter de duinen. Grenzeloos en ongetemd. Met het debuutalbum 'Isaak's Marble' op zak, is Heath klaar om niet alleen Nederland, maar ook de rest van de wereld mee te nemen op een muzikaal avontuur. Vorig jaar stonden in de finale van de Nobel Award.

Club 3voor12 Leiden

Sunday at Eight

Sunday at Eight is een vierkoppige Indierock formatie uit Leiden. Sinds 2017 weet de band op een originele manier inspiratie uit de sixties en seventies te combineren met een moderne Indierock sound. Verwacht dansbare beats, kristalheldere melodieën en krachtige gitaarriffs.

Club 3voor12 Leiden

Downtown District

Downtown District is een jonge, re-inventieve punkrockband uit Leiden. Verwacht krachtige, excentrieke liveshows die vol zitten met snelle drums, scherpe riffs, grove teksten en een shitload aan enthousiasme en energie.

Club 3voor12 Leiden
background texure