Interstellar Solar Fest
Rock
29 maart 2025, 17:00

Interstellar Solar Fest

Stoner- en alternatief rockfestival

tickets

Deur open

17:00

Zaal

Grote en kleine zaal

Prijs

€ 27,50

Early Bird

€ 25,00
*incl. servicekosten

Ook in 2025 schieten we de kosmische chaos in tijdens Interstellar Solar Fest! Zoals elke editie mag je weer een portie moddervette stoner- en alternative rock verwachten.

Interstellar Solar Fest een epische ruimte-rollercoaster, met muziek die dondert als een kosmische explosie, lichtshows die de sterren doen doven en geluidsinstallaties die de wetten van de fysica een dikke vinger geven.

Maak je borst maar nat voor een kosmische reis. Dit wordt buitenaards in al zijn glorie.

Line-up

  • Iron Jinn
  • T.B.A.
  • T.B.A.
  • T.B.A.
  • T.B.A.
  • T.B.A.

Blijf de website en socials in de gaten houden voor de volledige line-up!

Iron Jinn

Iron Jinn is ontstaan uit een samenwerking tussen leden van gerenommeerde acts, met Oeds Beydals (The Devil’s Blood/Molassess/Death Alley), Wout Kemkens (Shaking Godspeed/De Niemanders), Bob Hogenelst (Birth of Joy/Molassess) en Gerben Bielderman (Pauw). Hun debuutalbum, uitgebracht via Stickman Records, bracht een golf van opwinding teweeg in de muziekwereld.

De muziek van Iron Jinn weeft een betoverend tapijt van geluiden en emoties, waarbij elementen van verschillende genres samenkomen in een meeslepende luisterervaring. Door hun diepgaande teksten en meeslepende melodieën creëert de band een onmiskenbaar krachtige atmosfeer die luisteraars in een andere dimensie lijkt te transporteren.

Met hun roots in de underground muziekscene en een gedeelde passie voor het uitdagen van conventies, brengt Iron Jinn een frisse wind in de muziekwereld. Hun muziek verkent de complexiteit van het moderne leven en biedt een klankbord voor de uitdagingen van deze tijd.

background texure