Komodo
Indie
13 september 2024, 19:00

Komodo

Psychedelische rock gepeperd met niet-westerse geluiden en onverwachte instrumenten

tickets

Deur open

19:00

Zaal

Kleine Zaal

Prijs

€ 15,00
*incl. servicekosten

Wanneer je Komodo zegt dan zeg je; exotic indie-rock & roll. Een brouwsel vol magische spreuken van over de hele wereld, ontworpen om je dag en nacht te laten dansen. Komodo is nog lang niet klaar met zwieren in die inspiratie-goudmijn.

De band is het afgelopen jaar bezig geweest met het schrijven van nieuwe muziek voor hun derde album én het maken van een nieuwe show! Wil jij als eerste de nieuwe songs horen? Dan is dit het moment!

Psychedelische rock gepeperd met niet-westerse geluiden en onverwachte instrumenten, geleverd in een killer, high-energy live-show. Een beetje vreemd, een beetje rauw, maar de melodieën blijven nog dagen in je hoofd rondzweven. Het zou zonde zijn om de goudmijn aan wereldse invloeden alleen te ontginnen in de muziek; we zijn benieuwd wat voor nieuwe elementen de heren van Komodo aan hun show hebben toegevoegd!

Komodo brak door met de release van het debuutalbum in 2019. Meteen daarna speelden ze op verschillende prestigieuze festivals als Noorderslag en Grasnapolsky. Ze speelden ook op de gerenommeerde Franse festivals Transmusicales de Rennes en Printemps de Bourges. In maart 2022 bracht Komodo hun tweede album - getiteld Barbarians - uit. Singles Lost Kids en Easy Prey werden beide hits op o.a. NPO Radio 2, Radio Veronica en 3FM. Easy Prey schopte het zelfs tot ‘Radio 2 TopSong’. Voor de nieuwe muziek reisden ze de afgelopen maanden de wereld rond. De vruchten hiervan zullen ze binnenkort gaan delen!

background texure