Leidse Geluiden: The Eminent Sessions
Jazz
9 juni 2024, 15:00

Leidse Geluiden: The Eminent Sessions

Energieke mix van Afro, Funk, Jazz en Dub

Deur open

15:00

Zaal

Kleine Zaal

Prijs

€ 10,00
*incl. servicekosten

Tijdens The Eminent Sessions brengen o.a. Oscar de Jong, Bart Wirtz en Lucas Meijers hun instrumentale livesessies naar de Nobel. Verwacht een mix van afro, funk, jazz en Dub, waarbij alles draait om energie en vibe!

The Eminent Sessions zijn voortgekomen uit een samenwerking tussen drie muzikanten/producers: Oscar de Jong, Bart Wirtz en Lucas Meijers. Ze werken samen in diverse projecten en delen een muziekstudio in Leiden.

In 2024 hebben ze een instrumentaal opnameproject gedaan waarbij ze verschillende live sessies hebben opgenomen. Het doel was om met minimale voorbereiding en enkele demo's op de opnamedag zelf nummers op te nemen, waarbij energie en vibe de belangrijkste ingrediënten waren. Het wordt een samensmelting van afro, funk, jazz en dub. 

Speciaal voor Leidse Geluiden zullen ze dit project live ten gehore brengen, met niemand minder dan:

  • Drums: Pim Dros
  • Percussie: Timothy van der Holst
  • Basgitaar: Robin van Baren
  • Gitaar: Lucas Meijers
  • Saxofoons: Bart Wirtz
  • Trompet: Matthijs Sepers

Over Leidse Geluiden

Leidse Geluiden is een platform dat zich inzet voor het bevorderen van lokale muzikale talenten en het bieden van unieke concertervaringen aan het publiek in Leiden en omgeving. Met een scala aan evenementen en samenwerkingen streeft Leidse Geluiden ernaar de levendige muziekscene van de stad te vieren en te ondersteunen.
 

background texure