Metal Experience Fest 3
Metal
6 november 2021

Metal Experience Fest 3

Pestilence, Evil Invaders, Carnation en meer!

Prijs

€ 30,00

Deurprijs

€ 32,50
*incl. servicekosten

Met veel plezier kunnen wij bekend maken dat er een derde versie van het Metal Experience Fest komt. Op zaterdag 6 november 2021 is de Gebr. de Nobel te Leiden wederom de plaats van handeling. Het doel is een line up neer te zetten die de sfeer van vroeger benadert, muziek van de oude school dus en dat in de verschillende genres. 

Door de aanhoudende perikelen rond het virus en de beperkingen opgelegd van uit de overheid hebben wij, zoals al eerder vermeld, Metal Experience Fest 3 opnieuw moeten verschuiven en helaas heeft dit ook consequenties gehad voor de line up.

Het goede nieuws is dat we een nieuwe datum hebben gevonden voor Metal Experience Fest 3. Op zaterdag 6 november zal het festival plaatsvinden in Gebr. de Nobel in Leiden. Zoals gezegd, helaas kunnen niet alle bands mee op deze datum, en zo hebben Insanity Alert en Crisix aangegeven andere verplichtingen te hebben. Als vervanger hebben we de Antwerpse metal formatie BARK en hiermee maken wij het Belgische kwartet vol. De Nederlands metal band in opkomst, Ten Ton John, maakt de line up compleet.

Met de eerder bekend gemaakte namen als headliner Pestilence, het Belgische trio Evil Invaders, Cyclone en Carnation en de Nederlandse bands Graceless en Hallowed Fire staat er op 6 november een knappe en gevarieerde line up. Waar is het feestje? Op 6 november 2021 in Gebr. de Nobel te Leiden.

Metal Experience Fest 3
background texure