PARELS VAN LEIDEN - INSCHRIJVING GESLOTEN
12 januari 2021

PARELS VAN LEIDEN - INSCHRIJVING GESLOTEN

Maak gratis opnames met jouw act in Gebr. de Nobel

= INSCHRIJVING GESLOTEN =
Eén van de belangrijkste missies van Gebr. de Nobel is het dichter bij elkaar brengen van artiest en publiek. Dit jaar heeft Gebr. de Nobel met diverse livestreams in o.a. Naturalis & Molen De Valk én een aantal coronaproof concerten op kleinere schaal events georganiseerd.

Met de ontwikkeling en ondersteuning van muzikaal talent uit de regio als belangrijke taak, heeft Gebr. de Nobel het nieuwe project Parels Van Leiden ontwikkeld. Het poppodium van de stad stelt de locatie ter beschikking voor talent uit Leiden en omstreken. Met een - door Gebr. de Nobel beschikbaar gestelde - licht-, geluid- & video-technicus krijgen acts gedurende 3 uur de tijd om een opname te maken in de vernieuwde Grote Zaal.

Er wordt geheel kosteloos een set opgenomen met professionele audio- & video-kwaliteit. De gemaakte content krijgt de act mee om voor promotionele doeleinden als een stream of videoclip te gebruiken.

Parels Van Leiden is bedoeld voor muzikaal talent uit Leiden en omstreken. De enige gestelde restrictie is dat de act ‘live’ moet zijn. Alle genres en stijlen zijn welkom.

Voor wie is Parels Van Leiden?

Parels Van Leiden is bedoeld voor muzikaal talent uit Leiden en omstreken. De enige restrictie die wij stellen, is dat de act live moet zijn. Alle genres en stijlen zijn welkom.
Spelregels

Inschrijven? Helaas... de inschrijving is gesloten.
• Gebr. de Nobel is verantwoordelijk voor het maken van een selectie uit alle inzendingen.
• De act krijgt 3 uur tijd voor de opbouw, opname & afbouw.
• De act krijgt vanuit Gebr. de Nobel de beschikking over een licht-tech, geluids-tech & video-tech. Eventuele lichtwensen dienen minimaal 7 dagen voor opname doorgegeven te worden.
• De act is zelf verantwoordelijk voor eventuele consumpties, alcoholische versnaperingen zijn helaas niet toegestaan.
• Bij het ten gehore brengen van covers is de eventuele Buma-rekening voor de artiest.
• Voor publiek is er helaas geen toegang.
• Gebr. de Nobel vraagt de act ten minste 2 dagen van tevoren een lijst met bandleden aan te leveren. Hier kan niet vanaf geweken worden.
• Er zijn geen gasten toegestaan.
• Gebr. de Nobel houdt zich te allen tijde aan de corona-maatregelen, en verwacht van de act op dit gebied de volledige medewerking.

background texure