Pride - Official Afterparty

18+

7 september 2024, 21:00

Pride - Official Afterparty

De officiele afterparty van Pride Leiden! Met o.a. Traffamafia, Discotheef en Babs!

tickets

Deur open

21:00

Zaal

Grote en kleine zaal

Prijs

€ 15,00

Last Minute (indien beschikbaar)

€ 17,50
*incl. servicekosten

Leiden Stichting Canal Pride organiseert de Canal Pride in Leiden! Na de parade nog even doorfeesten? Boffen wij even, want het officiële slotfeest is net zoals vorig jaar bij ons!

Ga uit je bol op de muziek van bekende Nederlanders, aan elkaar gemixt door de beste dj's in town. Zet deze maar alvast in je agenda, want dit wordt een onvergetelijke ervaring voor de gehele LGBTQIA+ gemeenschap, vol liefde, acceptatie en trots. Samen vieren we de diversiteit! 

Line-up

  • Traffamafia
  • Babs
  • Discotheef
  • Yaro Mila
  • Discozwemmen

Dit zijn de eerste drie namen.. De rest van de line-up wordt later bekend gemaakt, dus hou onze socials in de gaten!!

Traffamafia

Jouw favoriete killerqueens kunnen natuurlijk niet missen op deze afterparty! Deze hete groep bestaat uit Hoax LeBeau, Heisa Jynx & Nancy Goreng. Deze drie queens zullen je verraden met hun vuilste tracks en de heetste house!

Pride - Official Afterparty

Babs

Babs is een stukje Leidse glorie, hiphop met een kritisch oog op de maatschappij (maar wel blij!). Babs heeft met haar kleurrijke, dansbare hiphop met een boodschap over gender- en seksuele gelijkheid al een heleboel festivals op haar kop gezet. Een collab met Willie Wartaal, optredens bij de Popronde en Eurosonic, op televisie te zien bij Wie Is De Mol: stuk voor stuk gave wapenfeiten, maar de crux blijft natuurlijk haar vlijmscherpe teksten, aanstekelijke tunes en groovende band. 

Pride - Official Afterparty

Discotheef

Bereid je voor op een avond vol disco, goede energie en glitter met Discotheef! Discotheef vindt het belangrijk om een safe space te creëren, zodat jij helemaal jezelf kunt zijn. Hun team van Floor Angels zullen deze avond ook rondlopen er zijn voor jou: voor als je het spannend vindt of als je je niet veilig voelt. En natuurlijk zijn ze er ook voor de gezelligheid en een dansje. Kortom: Discotheef zorgt voor een theeftastic time met elkaar! <3

Pride - Official Afterparty

Yaro Mila

Yaro Mila is avant-garde pop. Luide, rebelse, felle en tegelijkertijd mierzoete hyperpopmuziek. Punkgitaren smelten samen met hamerende beats en digitale synths om je te laten ontsnappen. In Yaro's muzikale snoepwinkel proef je de zoete smaken van Britney Spears, de zuurheid van het vroege werk van moeder Gaga en de nasmaak van Dorian Electra.

Pride - Official Afterparty

Discozwemmen

Het moment waar je op wacht is eindelijk daar: een spetterend avondje Discozwemmen tijdens Leiden Pride. Laat je onderdompelen in de hitjes golf en dans mee op al je vergeten klassiekers, guilty pleasures, meezingers en natuurlijk alles van Abba. Zoals altijd: neem je zwemspullen mee, we zeggen niet wat we gaan doen!

Pride - Official Afterparty
background texure