Pitch Jouw Concept

Pitch Jouw Concept

Mis je precies dat ene feest of concert waar je graag heen zou willen in de Nobel? Heb je een goed idee en wil je laten zien dat jij dat ook kunt organiseren? Stuur ons dan jouw conceptplan! En wie weet zoeken we met jou een plek in de agenda om je droom waar te maken.

We selecteren de beste ideeën en gaan met jou in gesprek hoe we deze kunnen uitwerken tot een event in onze Kleine Zaal. De Nobel stelt hiervoor een budget ter beschikking. We kiezen de inzenders met de beste plannen uit, dus wees creatief. We kiezen samen een datum en begeleiden jou waar nodig in de voorbereiding en tijdens het event zelf. De winnende events worden georganiseerd in 2024.

 

Het winnende idee

  • Is creatief en realistisch;
  • aansprekend voor Leiden en regio;
  • vult het programma van Nobel aan.

 

Wat moet je hiervoor doen?

Stuur ons je plan. Presenteer je idee digitaal: laat ons weten hoe jouw event eruit ziet, wat de planning is en voor welke doelgroep je het organiseert. Hoeveel mensen verwacht je te kunnen bereiken en hoe pak je het aan? Wil je posters plakken, promoten op socials of heb je andere manieren bedacht? Denk ook aan de kosten. Hoe verdeel je het budget onder artiesten en andere zaken als promotie of decor.

 

En dan?

  • De beste inzendingen worden gevraagd het concept in de Nobel te komen toelichten.
  • Het event vindt plaats in de Kleine Zaal van de Nobel met een capaciteit van 200.
  • De Nobel stelt een budget van 1200,- ter beschikking om het winnende concept/idee uit te voeren.
  • Wij hanteren geen leeftijdslimiet behalve bij nachtconcepten. Deze worden alleen in behandeling genomen bij deelnemers vanaf 18 jaar.

 

Stuur jouw conceptplan in vóór 30 april 2024 naar programma@nobel.nl met als titel: Pitch je eigen concept + de naam van je concept. Houd er rekening mee dat je een uitnodiging kunt krijgen om in mei je plan toe te lichten.

background texure